Notes de premsa

Relacions Cíviques dedica la formació a entitats resoldre conflictes dins de l'equip

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/05/2020
Foto psicòloga Alba Mariné

La Regidoria de Relacions Cíviques dedica el programa de formació per a les entitats a proporcionar eines que ajudin a fer front i a resoldre conflictes que, de vegades, poden sorgir dins al mateix equip. D'aquesta manera, dedica la píndola informativa de la setmana a la "Gestió dels conflictes en l’equip durant i després del confinament", una sessió que va a càrrec d'Alexandra Mariné, psicòloga i psicoterapeuta.

Les entitats estan formades i integrades per grups de persones amb un mateix objectiu, una missió que neix del camp emocional i dels valors de cada un dels membres. Fruit de la convivència i de la necessitat de generar respostes a les demandes de la societat adaptant-se al context, poden sorgir conflictes en l'interior dels equips.

Per la psicòloga Alexandra Mariné, "un conflicte és una oportunitat per créixer i per evolucionar. És important que els diferents integrants de l'equip siguin capaços de transformar les emocions que genera el conflicte en una solució constructiva per a l'entitat, que reforci el seu camí i la seva experiència".

Durant la sessió, s'enumeren els bons hàbits per a preservar la salut emocional de l'equip, el seu equilibri i també per prevenir els conflictes. Igualment, si en situacions d'estrés s'esdevenen els conflictes, convé recordar els consells que es relacionen en aquesta píndola formativa. Mariné conclou "aprenem de totes, entre totes creixem, l'equip suma sempre".

Foto psicòloga Alba Mariné
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.