Notes de premsa

Relacions Cíviques proposa aquesta setmana una formació al voltant de la gestió de les emocions

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 15/05/2020
Grafisme formació entitats

La regidoria de Relacions Cíviques, en el marc del cicle de píndoles de formació on line per a entitats, proposa aquesta setmana treballar sobre la gestió de les emocions.

En aquest nou recurs s’ofereixen algunes pautes i idees per gestionar les nostres emocions a nivell personal i poder connectar millor amb la resta de persones del nostre equip, evitant les situacions d'estrés i de conflicte que ajudaran a avançar i a créixer a la nostra entitat.

La formació va a càrrec de la piscòloga Alexandra Mariné i s'ha titulat "La gestió de les emocions: ara i després". 

Les píndoles de formació a les entitats es publiquen cada setmana al reus.cat i a les xarxes socials de l'Ajuntament. 

Grafisme formació entitats
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.