Notes de premsa

Reparació de la font ornamental del Nen de les Oques

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/07/2020
Obres a la font del Nen de les Oques
Obres a la font del Nen de les Oques

Tècnics i operaris de la Brigada Municipal porten a terme obres de reparació i modernització de la font ornamental del Nen de les Oques. Per motius tècnics, aquesta font ha estat fora de servei els darrers anys. Els treballs consisteixen en la reparació i nova impermeabilització del vas de la font per evitar filtracions d'aigua, la millora de les instal·lacions, la modernització i adaptació de l'enllumenat ornamental de la font a tecnologia LED, la neteja general del conjunt i la millora de l'enjardinament.

És previst finalitzar aquestes obres a la tardor per tornar a posar en funcionament aquesta font ornamental per millorar la qualitat de l'espai urbà a l'entorn de la plaça del Nen de les Oques.

Les obres les executa directament la Brigada Municipal amb mitjans propis.

Obres a la font del Nen de les Oques
Obres a la font del Nen de les Oques

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.