Notes de premsa

Repartiment del kit Grantivista! a les persones de més de 60 anys

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/10/2021
Kit Grantivista

La regidoria de Salut i Ciutadania ha preparat un kit Grantivista! per a les persones majors de 60 anys de la ciutat, una iniciativa inclosa a la campanya Grantivisme! recentment iniciada a Reus. D'aquesta manera, a partir d'aquest dimecres dia 13 d'octubre, el col·lectiu de persones de més de 60 anys poden passar pels diferents centres cívics i demanar el kit. Inclou una bossa de roba, una agenda, una xapa i també un bolígraf. 

El Grantivisme! recull la capacitat per trobar les opcions i fortaleses de la gent gran per tal de potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa. A través del Grantivisme! la regidoria de Salut i Ciutadania vol promoure una combinació d'accions recollides en el Pla d'Envelliment Actiu i Saludable per atendre el creixement emocional, l'activitat física i nutricional, la participació activa, entre daltres, fomentant i difonent la vàlua de totes les les persones grans que enriqueixen la vida en comunitat i de la ciutat.

Amb aquesta campanya, des de la regidoria de Salut i Ciutadania es vol reforçar la construcció d'una marca identitària de les persones grans que manté una estreta relació amb la ciutat de Reus i la gent gran com a col·lectiu i pilar fonamental, amb un logotip que ho reflecteixi. A més, es busca una reafirmació en la salut i l'autonomia que, de vegades, es dona per fet que les persones grans no tenen, tot i no ser així.

En definitiva, aquesta campanya vol captar, promoure i difondre totes les peculiaritats que aporten les persones grans i que enriqueix la vida en comunitat i fa ciutat, les seves motivacions, valors, accions i donar un retorn al col·lectiu de tota aquesta vàlua. 

Kit Grantivista
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.