Notes de premsa

Responsables de les Oficines de Turisme de la Costa Daurada visiten Reus per conèixer la Ruta del Modernisme

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/06/2005

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus ha organitzat una visita a la Ruta del Modernisme de Reus dirigida especialment als responsables i informadors de diferents Oficines de Turisme de la Costa Daurada amb l’objectiu que coneguin millor la ciutat i més concretament el seu patrimoni modernista. D’aquesta manera, podran conèixer el servei de visites que es realitza a Reus i informar-ne els seus usuaris.

Els assistents a la visita de demà divendres són els responsables de les Oficines de Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, El Vendrell, Montroig del Camp, La Pineda, Salou, Montblanc, l’Espluga de Francolí, la Conca de Barberà i una representant del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
El grup sortirà a les 10:00 h de l’Oficina de Turisme de Reus i realitzarà l’itinerari de la Ruta del Modernisme, visitant primer el pavelló número 6 de l’Institut Pere Mata, per continuar pel centre de la ciutat, amb la casa Gasull. La visita acabarà a la Casa Navàs, al voltant de les 13:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.