Notes de premsa

Retransmissió en directe per Internet de la sessió del ple de l’Ajuntament del divendres 16 de desembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

ntament de Reus inicia aquest divendres 16 de desembre la retransmissió en directe de les sessions plenàries a través d’Internet amb format streaming. Aquesta primera emissió serà en proves, però l’objectiu és donar-li continuïtat tant amb la difusió de pròximes sessions plenàries com d’altres actes organitzats per l’Ajuntament.

L’emissió en directe de les sessions del principal òrgan de deliberació de l’Ajuntament és un pas més en la política de transparència del govern de Reus i en l’aposta per les noves tecnologies, després de l’entrada a les xarxes socials Twitter i Facebook.

El ple es podrà veure a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.reus.cat) i pels mitjans digitals www.reusdigital.cat i www.delcamp.cat

El ple d’aquest divendes 16 de desembre és el primer acte de contingut polític que es retransmet en directe a través d’Internet, i recull l’experiència de les retransmissions que l'Ajuntament ha realitzat els darrers anys dels principals actes de la festa major de Sant Pere.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.