Notes de premsa

Reunió de l’alcalde amb el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 9/01/2019
Reunió entre l'alclde i el president del Port de Tarragona
Al Saló de Plens

L’alcalde, Carles Pellicer, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, s’ha reunit aquest dimecres a l’Ajuntament amb el nou president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset. Durant la reunió s’han tractat les qüestions més rellevants que afecten l’actualitat del Port de Tarragona i que tenen també a veure amb la ciutat de Reus.

El nou president del Port ha presentat a l’alcalde les línies principals de treball que s’ha plantejat en assumir aquesta responsabilitat, en el marc d’un seguit de trobades amb els principals agents del territori que realitza des que ha estat nomenat president.

Reunió entre l'alclde i el president del Port de Tarragona
Al Saló de Plens

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.