Notes de premsa

Reunió de les taules de comerç, hostaleria i turisme per parlar del Pla de Reactivació Econòmica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/05/2020
Reunió comerç, hotaleria i restauració Pla de Reactivació

L’Ajuntament de Reus, a través dels regidors d’Empresa i Ocupació, Carles Prats; d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, i de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, s’ha trobat aquesta tarda amb els representants de les taules de comerç, hostaleria i turisme sorgides arran de la Cimera per a la reactivació econòmica i social de Reus per tal de parlar sobre les mesures aprovades en el marc del Pla de Reactivació Econòmica.

A la reunió hi ha assistit una trentena de persones i ha servit per fer un retorn de les accions definides en el Pla presentat el dia 19 de maig passat, així com la posada en comú de les accions previstes. El Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus està dotat amb un pressupost de 4,5 milions d’euros, dels quals 2,9 estan dirigits a mesures d’àmbit econòmic.

Aquestes mesures fixen com a grans objectius el foment de l’ocupació i garantir l’activitat econòmica a la ciutat, objectius encaminats a reactivar novament el motor econòmic de la ciutat, a través de les línies de treball següents:

  • Preservar la continuïtat de l’activitat de les pimes i autònoms
  • Conservar i crear llocs de treball de qualitat
  • Garantir els drets socials al conjunt de treballadores i treballadors
  • Promoure el suport a l’emprenedoria
  • Potenciar la transformació digital
  • Rehabilitació d'habitatges amb destinació a lloguer social
  • Recuperació de la demanda als establiments de la ciutat (comerç, turisme i restauració)

La reunió d’aquesta tarda ha servit també per donar la veu als assistents, que han pogut manifestar les seves preocupacions i dubtes sobre el nou moment en què es troba la ciutat després de la crisi de la COVID-19.

Reunió comerç, hotaleria i restauració Pla de Reactivació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.