Notes de premsa

Reunió de treball amb el president d’Aena

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/09/2022
Reunió de treball amb el president d’Aena

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i Maurici Lucena, president d’Aena; han presidit aquest dimecres, 14 de setembre una reunió de treball a l’Ajuntament de Reus per abordar qüestions relatives a l’aeroport de Reus.

La reunió ha comptat a la participació, per part de l’Ajuntament dels membres de la Comissió d´Infraestructures: a més de l’alcalde; la vicealcadessa, Noemi Llauradó; els tinents d’alcalde Teresa Pallarès i Daniel Rubio; Marina Berasategui, regidora Urbanisme; i Andreu Martín, portaveu grup municipal del PSC. També hi ha assistit Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus.

Per part d’Aena, han assistit a la reunió Javier Marín, conseller Executiu i director general d´Aeroports; Angel L. Sanz, Director Oficina de la Presidència, Regulació i Polítiques Públiques; Julián Cámara, Director d´Aeroports, Grup II ; i Juan Crespo, director de l’aeroport Reus.

La trobada a l’Ajuntament de Reus ha estat previa a la conferència que el president d’Aena ha fet a la Cambra de Comerç de Reus i amb el títol “L’aeroport de Reus: una infraestrctura al servei del seu entorn”.

Reunió de treball amb el president d’Aena
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.