Notes de premsa

Reunió del Consell Escolar Municipal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/02/2020
Consell Escolar Municipal
Consell Escolar Municipal

El Consell Escolar Municipal ha dut a terme aquest dimecres a la tarda una reunió ordinària que ha servit per encetar una dinàmica de treball que pretén ser més participativa i que proposava alhora la creació de comissions i grups de treball per tal que es pugui aprofundir en el debat sobre com hauria de ser el Consell Educatiu de Ciutat, com es pot fer que el model d'escola sigui un reflex de la diversitat de la ciutat i també sobre la quantitat d'oportunitats d'aprenentatge es poden aprofitar i aportar fora de l'escola. 

La voluntat és que es puguin constituir diferents grups de treball per recollir les opinions dels membres del plenari que ja després de la dinàmica duta a terme en la reunió es van valorar aspectes positius, negatius i també oportunitats o qüestions que es consideraven interessants. 

El Consell va ser presidit pel regidor d'Educació, Daniel Recasens, i va comptar amb la presència de 24 membres del plenari, a banda de l'equip tècnic de la regidoria. La trobada va servir també per informar sobre el calendari de preinscripció escolar i les jornades de portes obertes previstes als diferents centres i també de la preinscripció de les escoles bressol municipals.

Consell Escolar Municipal
Consell Escolar Municipal
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.