Notes de premsa

Reunió institucional entre l’Ajuntament de Reus i la candidatura dels Jocs Olímpics del Mediterrani

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

L'alcalde de Reus i el regidor de l'àrea d'Esports amb el president de la candidatura de Tarragona 2017.

alde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat del regidor de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Sebastià Domènech, han rebut aquesta tarda la visita del president de la candidatura dels Jocs Olímpics del Mediterrani Tarragona 2017, Màrius Rigau.

La visita ha estat un primer contacte institucional, previ a la constitució del Comitè Organitzador, amb la finalitat d’intercanviar opinions sobre la organització d’aquests jocs, i sobretot per plantejar el paper que tindrà la ciutat de Reus com a subseu d’aquest esdeveniment.

L’alcalde de Reus ha ofert al president de la candidatura la implicació màxima de la ciutat en la celebració d’aquests Jocs, i ha valorat com una oportunitat per a Reus aquest projecte.

L'alcalde de Reus i el regidor de l'àrea d'Esports amb el president de la candidatura de Tarragona 2017.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.