Notes de premsa

Reunió a Reus dels responsables tècnics de les rutes de la xarxa 9 Rutes Modernistes a prop de Barcelona, de la Diputació de Barcelona

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/11/2005

Demà dimecres 23 de novembre tindrà lloc a l’Hotel Gaudí de Reus la 9a Reunió de coordinació de la xarxa 9 Rutes Modernistes a prop de Barcelona, de la qual el Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus forma part des de principis de l’any 2004.

La xarxa de 9 Rutes modernistes a prop de Barcelona depèn de la Diputació de Barcelona i integra nou rutes amb patrimoni modernista de l’entorn de Barcelona:Sitges en el temps del Modernisme; Terrassa, industrial i modernista; El Modernisme d’estiueig al Vallès Oriental; El Modernisme de l’Alt Penedès. Un tomb entre vinyes; Modernisme al Maresme. El llegat de Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch; L’Alt Bergadà: el Modernisme de Gaudí a la natura; El Baix Llobregat: de Gaudí al Modernisme popular; Manresa: Modernisme i Art déco; i Reus, la ciutat de Gaudí. La ruta de Reus, basada en el seu patrimoni modernista, és l’única ruta catalana de la xarxa de fora de la demarcació de Barcelona.
La trobada de coordinació d’aquest dimecres començarà a les 10 h, i comptarà amb la presència d’una trentena de representants tècnics de les altres rutes de la xarxa. Estarà presidida per Esteve Terradas, diputat delegat de Turisme a la Diputació de Barcelona i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, i Teresa Pallarès, regidora de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus. En el decurs de la reunió es tractaran diferents temes de coordinació de la xarxa: valoració del carnet de descompte comú (a un any d’haver-lo posat en marxa), presentació de les estadístiques de visitants del primer semestre de 2005, estratègies de comunicació i Fira modernista de Terrassa 2006.
Un cop finalitzada la reunió, el Patronat realitzarà una visita guiada a la Ruta del Modernisme de Reus per a tots les assistents, que inclourà la visita a la casa Navàs i al Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata.
La realització de la reunió de coordinació de les 9 Rutes modernistes a prop de Barcelona és una excel·lent ocasió perquè els responsables d’altres rutes coneguin el patrimoni modernista de Reus, i a la vegada intercanviar experiències sobre les diferents iniciatives que es porten a terme per la promoció del Modernisme de les diferents localitats participants.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.