Notes de premsa

Reunió a Reus d’una trentena de professionals de diferents administracions del territori que treballen en l’àmbit de la pobresa energètica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/09/2022
Reunió de professionals de diferents administracions que treballen en l’àmbit de la pobresa energètica

Una trentena de professionals que treballen en l’àmbit de la pobresa energètica a ajuntaments de diversos municipis del territori, als consells comarcals de l’Alt Penedès, del Baix Camp, del Garraf i del Tarragonès i a la Diputació de Tarragona s'han reunit aquest dimecres 28 de setembre al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) per tractar diversos temes relacionats amb la pobresa energètica i establir un contacte per tal de treballar de manera coordinada en un futur. Es tracta d’una reunió promoguda per la Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus amb l’objectiu de millorar l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat pel que fa als temes relacionats amb la pobresa energètica.

En concret s’han tractat els temes següents: la gestió dels llistats de les llars en situació de vulnerabilitat econòmica, la calculadora de la vulnerabilitat, la rehabilitació energètica dels habitatges i els comptadors solidaris de l’aigua.

Primer, professionals referents en aquests temes han fet una ponència i en acabar s’han intercanviat opinions al respecte.

La Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus
La Taula de la Pobresa Energètica de Tarragona i Reus és un espai de planificació, coordinació, anàlisi, debat, recerca d'alternatives i propostes de solucions que garanteixin l'accés al consum energètic de les famílies amb vulnerabilitat. Des d'aquest ens, els ajuntaments de Tarragona i Reus treballen de manera conjunta el tema de la pobresa energètica i tenen connexió estreta amb la Taula del Govern de la Generalitat.

Per a més informació sobre aquest ens, sobre consells d'estalvi energètic, sobre com estalviar en les factures d'electricitat i gas o sobre ajuts de pobresa energètica, es pot consultar la web http://taulapobresaenergetica.cat/

Reunió de professionals de diferents administracions que treballen en l’àmbit de la pobresa energètica

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.