Notes de premsa

Reus acollirà la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/11/2018

La Reial Federació Espanyola de Patinatge ha confirmat aquest dimecres, 28 de novembre que Reus serà la seu de la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins que es disputarà del 21 al 24 de febrer de 2019. L'escenari principal serà el Pavelló Olímpic, que reviurà aquesta competició després que ja s'hi celebrés en edicions anteriors. Aquesta serà la primera vegada a la història que es disputarà una Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins conjuntament, amb l’objectiu de promocionar conjuntament ambdues competicions.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha celebrat la notícia i ha afirmat que “l’organització de l’esdeveniment s’emmarca en la vocació del Govern de Reus d’aprofitar l’esport, juntament amb la cultura i el turisme, per projectar la ciutat. Des del Govern de Reus estem decidits a aprofitar totes les oportunitats possibles per projectar la ciutat a l’exterior, captar l’atracció de nous visitants i impulsar l’activitat econòmica”.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, afegeix que “Reus tornarà a ser capital esportiva, amb un esdeveniment que ens permet tornar a demostrar que som un ciutat oberta, amb una enorme capacitat organitzativa de grans esdeveniments, i amb uns equipaments esportius de primer ordre”.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.