Notes de premsa

Reus acull el Debat Territorial del Congrés d’educació Pública de Catalunya sota l’eix de treball “Inclusió i equitat”

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/02/2020
Debat Congrés Educació Pública de Catalunya

La Xarxa d’Escoles Públiques de Reus ha convocat prop de 150 docents, famílies i representants de l’administració pública per reflexionar sobre la inclusió i l’equitat al Sistema Educatiu Públic.

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de les mateixes escoles i persones del món educatiu per trobar espais on compartir necessitats, realitats i accions relacionades amb l’educació i establir les bases per fer un canvi de mirada.

Les conclusions dels debats territorials es faran arribar a la Jornada final del Congrés que es celebrarà a Barcelona entre els dies 15 i 16 de maig.

La jornada ha servit per respondre preguntes clau com: Què és la inclusió?, Quina qualitat s’oferta des del sistema educatiu per donar-hi resposta. Quina és la implicació de les institucions i municipi? Com es pot avaluar la inclusió?

A partir d’aquí s’ha iniciat un diàleg igualitari de prop de dues hores i s’han establert les bases per promoure un canvi de mirada per avançar en un nou model del sistema inclusiu. També ha servit per compartir experiències i opinions i afavorir la xarxa entre els centres educatius públics de la ciutat i comarca.

Debat Congrés Educació Pública de Catalunya

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.