Notes de premsa

Reus acull la fase de grups de la Champions femenina de tennis taula

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 18/09/2023
Champions femenina tennis taula a Reus
Champions femenina tennis taula a Reus

La ciutat de Reus acollirà la fase de grups de la Champions femenina de tennis de taula. Els dies 21, 22 i 23 de setembre, la capital del Baix Camp viurà un esdeveniment únic i històric, perquè per primera vegada a Catalunya es jugarà la fase de grups de la màxima competició continental al local del Club Tennis Taula Ganxets de Reus. L’organització de l’esdeveniment compta amb el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Salut i Esports i de Projecció de Ciutat.  

La marca de ciutat GaudiR Reus tindrà presència a l’esdeveniment amb les accions promocionals que consistiran en la ubicació d’una pancarta a la zona de joc i  la reproducció de vídeos promocionals als canals d’emissió de l’esdeveniment esportiu.

A la fase de grups a Reus jugaran cinc equips. Els amfitrions del Miró Ganxets Reus, el Girbau Vic TT, el Grand Quevilly francès, el Panathinaikos grec i el Hodonin txec.

La fase de grups de la Champions femenina de tennis taula començarà el dia 21 de setembre i un dels plats forts serà sense cap mena de dubte el derbi català entre el Miró Ganxets Reus i el Girbau Vic TT, que es jugarà el dia 22 a les set de la tarda. Serà la primera vegada que dos equips catalans s'enfrontaran a la màxima competició europea de tennis de taula. El partit s'emetrà pel Canal Esports 3 i altres canals especialitzats del continent.

Els amants a l'esport i al tennis de taula de Reus i de la demarcació de Tarragona tindran una gran oportunitat del 21 al 23 de setembre per veure l'elit continental a casa. Una competició que amb les retransmissions a la televisió tindrà un gran impacte.

Horaris partits

DIJOUS 21 SETEMBRE

16h Girbau Vic TT-Panathinaikos
19h Miró Ganxets Reus-Grand Quevilly

DIVENDRES 22 SETEMBRE

9h Miró Ganxets Reus-Hodonin
12h Girbau Vic TT-Grand Quevilly
20h Miró Ganxets Reus-Girbau Vic TT

DISSABTE 23 SETEMBRE

12h Miró Ganxets Reus-Panathinaikos
16h Girbau Vic TT-Hodonin

Champions femenina tennis taula a Reus
Champions femenina tennis taula a Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.