Notes de premsa

Reus Architecture & Urban Design International Workshop edita les reflexions de l’edició 2021 i ja prepara la de 2023

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/09/2022
Presentació llibre “RAW'21. The city foreseen”
Seminari i presentació “RAW'23.  The linked city”

El Reus Architecture & Urban Design International Workshop culmina aquesta setmana l’edició 2021 i engega l’edició 2023 amb unes jornades de presentació pública del llibre “RAW'21. The city foreseen" i el seminari i presentació de “RAW'23. The linked city". Les jornades, obertes al conjunt de la ciutadania, tenen lloc  els dies 28 i 30 de setembre, de 16:00 a 19:00h, a cal Massó,.

El Workshop és organitzat per l’Ajuntament de Reus i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV, amb la col·laboració de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya i s’emmarca en les activitats del Pla Estratègic Reus Horitzó 32. RAW és un think tank internacional d'anàlisi i propostes per a la transformació de la ciutat.

Presentació llibre “RAW'21. The city foreseen”. Dimecres, 28 de setembre
El llibre recull les reflexions que es van obrir al RAW'21 a l'entorn de tres eixos: mobilitat i intermodalitat, emergència habitacional i patrimoni postindustrial. El taller reuneix arquitectes, urbanistes i estudiants de tres de les escoles d'arquitectura d'Europa (Genova, Lovaina i Zurich); així com la de la URV.

Durant l'acte de presentació del volum intervindran Noemí Llauradó, vicealcaldessa de Reus; Juan Antonio Duro, vicerector d'Economia, lnfraestructures i Relacions lnstitucionals URV; Marina Berasategui, regidora de Mobilitat i Urbanisme; Ton Salvadó, coordinador-gerent de Serveis Territorials de l’Ajuntament  de Reus; Roger Miralles, director Escota d'Arquitectura de Reus; Arturo Frediani, Jordi Sarda i Josep Maria Solé, coordinadors RAW'21 i editors del llibre; Ana Romeo, Cinta Plana i Juan Manuel Zaguirre, Ajuntament de Reus i estudiants participants

Seminari i presentació “RAW'23.  The linked city”. Divendres, 30 de setembre
Durant l’acte es debatrà a l’entorn dels eixos de reflexió de l’edició del RAW de l’any que ve, a partir de tres taules:

  • Taula 1. Ciutat saludable. Modera: Inés de Ribera. Intervenen Rosa Sola (metgessa i investigadora NFOC-salut) Elena Albareda (arquitecta paisatgista Cíclica) Gaspar Maza (antropóleg  i investigador URV)
  • Taula 2. Ciutat accessible. Modera: Ferran Grau. Intervenen Carme Miralles (geógrafa, investigadora en mobilitat UAB) Josep Maria Piñal (geógraf, investigador URV) Álvaro Cuéllar (arquitecte i investigador UIC)
  • Taula 3. Ciutat i coneixement. Modera: Manuel Bailo. Intervenen Maria José Figueras (ex-rectora URV) Roger Miralles (Director ETSA URV) Manuel Gausa (Coordinador Doctorat en recerca DAD Genova)

La cloenda del seminari anirà a càrrec de Marina Berasategui, regidora de Mobilitat i Urbanisme; i Daniel Recasens, regidor de Cultura.

Presentació llibre “RAW'21. The city foreseen”
Seminari i presentació “RAW'23.  The linked city”

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.