Notes de premsa

Reus commemora avui el Dia Internacional dels Museus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 18/05/2020
Foto Dia Internacional dels Museus a Reus

L'Institut Municipal Reus Cultura ha preparat per avui tota una jornada en la que des dels Museus de Reus es commemora el Dia Internacional dels Museus. De fet, durant el cap de setmana ja s'han realitzat activitats prèvies, però serà durant avui dilluns 18 de maig que durant tot el dia es podran conèixer virtualment els diferents recons i espais, exposicions i tasques, i també espais patrimonials que giren al voltant de l'activitat diària als Museus de Reus.

S’estrena una proposta nova que permetrà fer una visita de 360° en un moment en què, amb l’aparició de la COVID19 i la necessitat que la població es confini a casa seva, s’ha vist necessari poder presentar una fórmula apropiada per poder continuar gaudint de l’espai museístic reusenc i de la resta d’equipaments patrimonials que gestiona.

Es tracta d’una visita de 360° pels diversos equipaments que permetrà observar algunes de les obres d’art, col·leccions, exposicions, o fins i tot, endinsar-se sota terra per redescobrir el refugi de La Patacada,  entre d’altres. És una eina que des del Museu es vol que es converteixi en una visita virtual 100%, per tant, el dia 18 serà el tret de sortida i s’anirà actualitzant i ampliant.

L'enllaç per fer el tour virtual és el següent: https://www.museudereus.cat/museu-de-reus-tour-360/ i s'estrenarà a les 9:00 h del matí.

PROGRAMA

10:00 h: Visita virtual 360° Museu de Reus 1ª Part

11:00 h: Coneix la sala de reserva. Documentació i conservació

12:00 h: Coneix l'Arqueoxarxa

13:00 h: Coneix els treballs de restauració del Museu de Reus

14:00 h: Coneix la Bòbila del Sugranyes

15:00 h: Experències d'usuari del Museu de Reus

16:00 h: Visita virtual 360° Museu de Reus 2ª Part

17:00 h: Exposició Coses de Reus El comerç Museu d'Art i Història de Reus

17:30 h: Ressenya Biblioteques Municipals de Reus

18:00 h: Exposició Biennals Internacionals Medalla Gaudí 1995-2007. Una experiència fotogràfica apassionant

19:00 h: Coneix el Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus Treball de refotografia Museu de Reus

20:00 h: Coneix el Refugi antiaeri de la Patacada

A través de les xarxes socials de @ReusCultura i a la mateixa pàgina web del Museu es podrà gaudir de l'experiència virtual al llarg del dia, en una experiència, però, que es quedarà d'ara en endavant. 

 

Foto Dia Internacional dels Museus a Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.