Notes de premsa

Reus dobla les entrades del Campament dels Reis d'Orient ampliant-ne els dies

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/12/2020
Esclat de festa amb els Reis al balcó

L'Ajuntament de Reus ha acordat ampliar els dies de les visites al campament que els Reis d'Orient muntaran al parc de Sant Jordi, davant l'èxit que la convocatòria ha tingut entre la ciutadania i que ahir va fer esgotar en poques hores totes les visites programades inicialment.

La nova programació de visites serà els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 a 21:00 i el dia 31, de 10:00 a 19:00h. Les visites es faran en grups de 6 persones; atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia, decretades per la Generalitat de Catalunya

L'ampliació de la programació de visites permetrà doblar el número de places per visitar el campament que es van oferir inicialment.

Les entrades, gratuïtes, es podran sol·licitar a través del web https://ticket.reuscultura.cat/ a partir de les 14.00h del dijous 17 de desembre. 

Davant l'èxit de la convocatòria i la limitació d'entrades, l'Ajuntament demana a la ciutadania que adquireixi de manera responsable les invitacions, i que només en sol·liciti les que farà servir finalment.

Les activitats organitzades amb motiu de l'arribada dels Reis d'Orient, així com la resta d'activitats anunciades que formen part del calendari festiu tradicional de Nadal estan subjectes a l'evolució de la pandèmia i a les mesures de contenció que es puguin decretar.

El parc de Sant Jordi acollirà el campament dels Reis. Un patge acompanyarà els visitants al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant en la màgia dels Reis d'Orient. La visita està previst que tingui una durada d’uns 20 minuts.

Els Reis de l’Orient recolliran, a la plaça d’Anton Borrell, les cartes que les nenes i els nens els vulguin entregar. En el gran espai del parc, ornamentat per a l’ocasió, hi haurà els col·laboradors habituals de Ses Majestats en les tasques nadalenques.

S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l'Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre altres sorpreses; amb actuacions de dansa, a càrrec de la Coordinadora de Dansa de Reus; actuacions musicals de grups locals que acompanyaven Ses Majestats a la cavalcada, com l’Aula de Sons, la Cobla Reus Jove, Insonora, la Banda Pare Manyanet, la Banda Simfònica de Reus, etc., i la col·laboració de Bravium Teatre, Llop’s Teatre, l’Associació Amics del Cavall, l’Associació de Senegalesos de Reus i l’Associació Poncella de la Rosa de Reus, entre d’altres.

Esclat de festa amb els Reis al balcó
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.