Notes de premsa

Reus Esport i Lleure adequa el Pavelló Olímpic amb mesures de prevenció amb la previsió de reobrir el gimnàs el 8 de juny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/05/2020
Gimnàs del Pavelló adaptat a la covid19
Gimnàs del pavelló adaptat a la Covid-19

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa Reus Esport i Lleure té previst reobrir el gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal quan la ciutat entri en la fase 3 del desconfinament, actualment previst pel 8 de juny. Per fer-ho, ha redactat un protocol tècnic per adaptar les instal·lacions a les mesures de prevenció i control de la Covid-19, previstes en la normativa.

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats que hi ha actualment, amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d’aforament. La instal·lació s'obriria a partir de la declaració de fase 3 i fins al 14 d’agost.

Reus Esport i Lleure dona per finalitzats els cursos i activitats dirigides del gimnàs, davant la impossibilitat de desenvolupar-los, d'acord amb les normes sanitàries establertes.

El servei de gimnàs quedarà restringit a les sales ocupades actualment pel propi gimnàs i per la pista poliesportiva del pavelló, que s'ha adequat per oferir el servei.

  • Sales de gimnàs: amb una capacitat habitual per a 86 persones, l'aforament quedarà limitat a un màxim de 16 (16m2 per persona i distància entre usuaris de mínim 4m). L'espai es dedicarà exclusivament dedicades a l'exercici d'activitats amb maquinària de pesos guiats.

  • Pista poliesportiva: Es dedicarà a activitats cardiovasculars, pesos lliures i rutines individuals. L'aforament d'aquest espai queda restringit a un màxim de 42 persones (16 m2 per persona i distància entre usuaris d'un mínim de 4m).

Entre altres mesures, el protocol tècnic preveu que no es podran utilitzar els vestidors del pavelló; i que s''establiran circulacions d'un sol sentit per evitar l'encreuament de persones als passadissos. Igualment, s'exigirà als usuaris que compleixin escrupolosament les mesures de neteja prèvia i posterior dels elements utilitzats, d'acord a les instruccions previstes per a tots els materials i maquinària. Així mateix, l'entrada a la instal·lació quedarà supeditada a disponibilitat de places d'aforament; i s'exigirà als usuaris l'ús de mascareta per a l'entrada i sortida i la circulació entre sales.

L'horari del gimnàs serà de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 h i de 15:30 a 21:30h.

Gimnàs del Pavelló adaptat a la covid19
Gimnàs del pavelló adaptat a la Covid-19

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.