Notes de premsa

Reus Esport i Lleure comença la selecció de personal per al Parc de Nadal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/10/2003

ersones interessades a treballar en el pròxim Parc de Nadal de Reus poden presentar la seva sol·licitud, juntament amb el curriculum vitae, a les oficines de Reus Esport i Lleure, situades al Pavelló Olímpic Municipal (C/Mallorca s/n), entre avui, 20 d'octubre, i el 28 de novembre.

Els aspirants, que passaran a formar part de la borsa permanent de treball en l'àmbit de l'esport, el lleure i activitats complementàries, han de ser majors de 18 anys, han de presentar la sol·licitud per escrit de formar part de la bases de dades de la borsa de treball de Reus Esport i Lleure SA pel Parc de Nadal i el curriculum vitae. La base de dades serà confidencial i d'ús exclusiu de la societat i aquells que en formin part poden donar-se de baixa quan vulguin, notificant-ho per escrit.
L'horari de recollida de les sol·licituds és de 17:30 h h a 19:00 h, del 20 d'octubre fins al pròxim 28 de novembre. El full de sol·licitud es pot recollir a les oficines de l'OAC, a l'IMAC i al mateix Pavelló Olímpic Municipal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.