Notes de premsa

Reus estarà present a les II Jornades Modernistes Els Pallaresos 1900

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 30/09/2022
Reunió Jornades Modernistes Els Pallaresos
Montserrat Caelles i Samuel Urbano Jornades Modernistes Els Pallaresos

Els Ajuntaments de Reus i Els Pallaresos han arribat a un acord de col·laboració per promocionar el modernisme de la ciutat de Reus en el marc de les II Jornades Modernistes que tindran lloc als Pallaresos.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Reus estarà present a les II Jornades Divulgació Històrica Modernista Els Pallaresos 1900, que tindran lloc el cap de setmana del 4, 5 i 6 de novembre propers i on es promocionarà el modernisme del Camp de Tarragona i el llegat del genial arquitecte Josep Maria Jujol.

Reus, que l'any vinent serà un dels epicentres a Catalunya de l'Any Lluís Domènech i Montaner, disposarà d'un estand propi on promocionarà el seu gran llegat modernista.

La regidora de Promoció deCiutat de l'Ajuntamernt de Reus, Montserrat Caelles, i el regidor de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament dels Pallaresos, Samuel Urbano, han mantingut una reunió aquest matí a la capital del Baix Camp en la qual han refermat aquesta voluntat d'actuació conjunta. La regidora Montserrat Caelles ha afirmat que "per Reus és important donar suport al territori, especialment tractant-se del modernisme i del cas dels Pallaresos que està fent una gran tasca de divulgació d’aquest moviment i, en especial d’un dels seus grans exponents com és Jujol. Sabem que els veïns dels Pallaresos s’han fet seves les Jornades i ens esperona a donar-los el nostre suport".

Per la seva banda, el regidor de Cultura dels Pallaresos, Samuel Urbano, ha agraït "la gran valua que suposa que un Ajuntament del pes del de Reus assisteixi a les Jornades Modernistes, que s'estan convertint en un referent clar de la rica mostra modernista que tenim al Camp de Tarragona. Agraeixo especialment les facilitats i la predisposició que ha mostrat en tot moment la regidora Montserrat Caelles".

Reunió Jornades Modernistes Els Pallaresos
Montserrat Caelles i Samuel Urbano Jornades Modernistes Els Pallaresos

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.