Notes de premsa
Reus estrena la Mossegada Ganxeta, una ruta de tapes amb bolets i productes de tardor
L’Associació d’Empreses d’Hostaleria de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha presentat aquest dijous, 16 d'octubre, unes noves jornades: la Mossegada Ganxeta, una ruta de tapes amb bolets i productes de tardor que tindrà lloc del 17 d’octubre al 2 de novembre. Hi participaran un total de 18 restaurants de la ciutat i cada tapa anirà maridada amb diverses begudes que han escollit els restaurants i tindrà un cost de 6 €.
Els restaurants participants són: El Racó JP, Flaps, Vermut Rofes Restaurant, El Buidasacs, Bar Amics De Reus, Koop Too, Xivarri, Soho By Tarraco, Circol, Lima & Mango, El Castell, As De Copes, Deu N'hi Do, Danke Cerveseria-Bar, El Céntric Reus, Las Mañanitas, Ostras Sea Food Bar, Empanada Club.
Noemí Llauradó, regidora de Projecció de Ciutat, ha destacat que “Des de Reus Promoció agraïm aquesta nova proposta i hi donem suport perquè complementa encara més l’oferta d’activitats gastronòmiques a la ciutat amb el valor afegit de fer servir productes del territori”.
Per la seva banda, Víctor Perales, president de l’AEH Reus, ha posat en relleu que “aquesta iniciativa és una oportunitat per cuinar amb bons productes de la nostra comarca com són els bolets, l’oli, la patata o l’avellana i obtenir plats deliciosos”.
Un dels destacats de la iniciativa és que els comensals podran votar la seva tapa preferida a través de l’app Mossegada Ganxeta, i ajudar l’organització a triar la millor proposta d’aquesta edició. L’accés a l’app i les propostes de cada restaurant ja es poden consultar al web de l'AEHT.
Amb aquestes jornades, Reus es consolida com el rovell de l’ou de la gastronomia a la província de Tarragona. La ciutat gaudeix d’un entorn privilegiat, envoltada d’aliments de proximitat i d’excel·lència. Des de les castanyes de les Muntanyes de Prades fins a les hortalisses de la comarca, passant per les olives que donen lloc als olis d’oliva verge extra reconeguts internacionalment, Reus és un reflex viu del territori i dels seus sabors.