Notes de premsa

A Reus hi haurà mercat de Marxants els festius 6 i 8 de desembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/12/2021
Cartell Mercat de Marxants pont Immaculada

Quan s’acosta Nadal, els Mercats de Reus adapten l’horari per facilitar les compres als clients. Enguany, els Marxants obren de manera extraordinària els dos dies festius de la setmana que ve. Així, hi haurà mercat de Marxants en el seu horari habitual fins al migdia els dies següents:

  • Dilluns 8 de desembre, a l’entorn de Mercat Central
  • Dimecres 6 de desembre, a l’entorn del Mercat del Carrilet

El Mercat Central i el Mercat del Carrilet no obren aquests dies festius, però sí que ho faran les cafeteries que hi ha a cada mercat.

Música i màgia entre les parades del mercat

A més d’obrir els festius de la setmana vinent, els mercats ambulants han preparat diverses actuacions per acompanyar les compres durant les festes de Nadal.

  • Dissabte 4 de desembre, a partir de les 11 h

Mercat de Marxants i Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes (a l’entorn del Mercat Central i als passejos Prim i Sunyer)

Música gòspel, amb el grup Blaus de Mar, sota la direcció d’Albert Galcerà.

  • Dissabte 11 de desembre, a partir de les 11 h

Mercat de Marxants i Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes (a l’entorn del Mercat Central i als passejos Prim i Sunyer)

Música itinerant amb Le Même. 

  • Dilluns 3 de gener, a partir de les 11 h

Dilluns 3 de gener

Mercat de Marxants (a l’entorn del Mercat Central)

Música itinerant amb la Xaranga Bandsonats.

  • Dimecres 5 de gener, a partir de les 11h

Mercat de Marxants (a l’entorn del Mercat del Carrilet)

Màgia amb el Mag Nebur.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, destaca: «Amb la pandèmia, els mercats ambulants han patit força, com tot el comerç. En el cas de Reus, vam aprofitar l’aturada per repensar els mercats de Marxants i el resultat són uns mercats menys densos i més agradables, amb més espai per caminar i comprar tranquil·lament. Aquesta campanya de Nadal, l’àmplia oferta de productes dels Marxans és una bona opció. Per Nadal, regala Mercats de Reus.»

Cartell Mercat de Marxants pont Immaculada
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.