Notes de premsa

Reus participa a la Jornada "L'apenentatge no fa vacances!" - Municipis per un #EstiuEnriquit

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/04/2021
Jornada EstiuEnriquit
Daniel Recasens a la Jornada EstiuEnriquit

Reus ha participat aquest matí a la jornada "L'aprenentatge no fa vacances!" - Municipis per un #EstiuEnriquit mitjançant una intervenció del regidor d'Educació, Daniel Recasnes, que ha parlat en l'apartat de casos inspiradors envers un #EstiuEnriquit liderat des dels municipis. La jornada s'ha realitzat des del Palau Robert de Barcelona i els assistents han pogut seguir les intervencions en línia. En primer lloc s'ha presentat la iniciativa #EstiuEnriquit i després s'han presentat els casos inspiradors, liderats per la capital del Baix Camp, i també Castellar del Vallès i Barcelona.

El regidor Recasens ha fet una pinzellada de la ciutat de Reus, de com és l'oferta estiuenca els darrers anys i quina és la proposta d'estiu que es treballa per a enguany. A més, ha valorat els reptes assolits i els objectius de futur. La proposta es basa en tres eixos: connexió (coordinació i col·laboració entre agents educatius del municipi), equitatiu (garantint que tothom pugui gaudir de les activitats d'estiu) i educatiu (que les experiències d'estiu siguin enriquidores i vibrants). 

Des de l'Ajuntament de Reus s'ha creat un grup motor per promoure una oferta d'activitats en temps no lectiu en clau d'Educació 360, que treballarà durant tot l'any i que comença a tenir visibilitat a partir de la programació d'aquest estiu 2021. La voluntat és ofertar una programació conjunta, articulada, més coordinada i connectada, amb una comunicació estratègica i tret de sortida conjunt amb la marca Reus Estiu Enriquit i una única plataforma d'inscripció compartida. 

Jornada EstiuEnriquit
Daniel Recasens a la Jornada EstiuEnriquit
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.