Notes de premsa

Reus participa a Sant Sebastià a la reunió de Kaleidos.red, per posar en comú propostes sobre els serveis de proximitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/02/2004

ndació Kaleidos.red ha reunit el seu patronat avui a Sant Sebastià per debatre sobre les línies de futur de les polítiques de proximitat.

Kaleidos.red és una xarxa de 17 municipis, entre els quals hi ha el de Reus, orientada al debat i a l’elaboració de propostes tècniques sobre els serveis de proximitat.
A la reunió d’avui han estat presentes representats polítics i tècnics dels municipis de La Corunya, Alcobendas, Bilbao, Burgos, Còrdova, Sant Sebastià, Getafe, Gijón, Girona, Llanera, Logroño, Reus, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Vilanova i la Geltrú, Vitoria i Saragossa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.