Notes de premsa

Reus Promoció visita la fira Vinexpo a Paris amb l’objectiu d’internacionalitzar el Vermut de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 12/02/2024
Reus Promoció visita la fira Vinexpo a Paris
Reus Promoció visita la fira Vinexpo a Paris

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha visitat aquest dilluns la fira del vi de París, Wine Paris & Vinexpo, juntament amb una delegació de la Cambra de Comerç encapçalada pel seu Vicepresident, Àngel Torija, amb l’objectiu de valorar la presència de la ciutat de Reus a l’edició de l’any 2025. ‘Des de l’Agència Reus Promoció estem estudiant la presència a les principals mostres de producte que es fan a l’Estat i a Europa amb un clar objectiu: internacionalitzar el Vermut de Reus com a beguda referent de la nostra ciutat i despertar, a través d’aquesta beguda, l’interès per visitar i descobrir Reus’, ha explicat la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó.

La Fira se celebra del 12 al 14 de febrer a Paris Expo, Porte de Versailles, ja que Paris és la capital mundial del vi, en termes d’imatge, mercat local i tendències. És una trobada internacional dels vins i un esdeveniment únic que reuneix tots els professionals del sector a Paris.

L’Agència Reus Promoció valorarà la seva presència en aquesta mostra, juntament amb la Cambra de Comerç de Reus, amb un model similar amb què està present a la fira Fenavin, que se celebra a Ciudad Real cada dos anys. La presència a aquesta fira es considera una oportunitat estratègica per atreure el turista francès tradicionalment molt fidel a la destinació de la Costa Daurada, per gaudir de les seves vacances. En aquest sentit, l’any 2023 aquesta mostra va congregar 3.347 expositors de 42 països productors, 36.334 visitants, el 60% de França i la resta provinents de 149 països diferents i més de 500 periodistes.

La presència a la Fira ha de permetre, de manera atractiva, mostrar la riquesa patrimonial de la ciutat, l’arquitectura modernista i Gaudí, la seva destacada oferta enogastronòmica, la cultura, i els productes de proximitat amb una especial rellevància per al vermut, per posicionar Reus com a capital del Vermut tant en l’àmbit nacional com l’internacional, acompanyat com sempre de l’oli DOP Siurana i de l’avellana DOP Reus.

Reus Promoció visita la fira Vinexpo a Paris
Reus Promoció visita la fira Vinexpo a Paris

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.