Notes de premsa

Reus serà la seu del 19è Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/03/2019
Foto de la roda de premsa

Per primera vegada en les 19 edicions del Joan Petit Nens amb Càncer el torneig d'hoquei patins repetirà seu. Serà la ciutat de Reus, que ja en va acollir la 3a edició l'any 2003. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assistit aquest dijous 7 de març a la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment esportiu que se celebrarà l’1 de juny  a les instal·lacions del Reus Deportiu.

La presentació oficial del torneig ha comptat amb la presència de Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu; Jordi Salvadó, vicepresident del Reus Deportiu; Joan Torner, del Joan Petit Nens amb Càncer i Ariana Sánchez, la padrina d'aquesta 19a edició. També hi ha assistit diversos regidors del Govern per deixar palesa la col·laboració municipal amb el torneig, a través de les regidories de Benestar, Cultura, Projecció de Ciutat, Esports, Ensenyament i Salut

Des de l'any 2001 aquest torneig ha viatjat per Catalunya i Andorra (la seu anterior) amb un gran nivell de participació i amb l'objectiu principal de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El pròxim 1 de juny s'espera una assistència d'uns 400 infants i les seves  famílies.

Una de les raons pel qual el Joan Petit és tan important dins el món de l'hoquei és que cada any és capaç d'involucrar la ciutat on es fa el torneig i les seves entitats, empreses i ciutadans per tal que es realitzin actes previs tant de recaptació de fons com de conscienciació, tallers de salut, nutrició o vida sana, entre moltes altres activitats.

Cada any el Joan Petit Nens amb Càncer és apadrinat per una figura pública de la ciutat. En aquest cas la padrina serà Ariana Sánchez, jugadora de pàdel número 7 del món i campiona del món de pàdel en les categories sub14, sub16 i sub18. Des de l’organització s’ha volgut buscar una esportista pels valors intrínsecs que aquests aporten, en especial als més joves.

El Reus Deportiu juntament amb les regidories d'Esport, Benestar, Ensenyament, Salut i Cultura de l'Ajuntament de Reus ja treballa en accions i esdeveniments previs a la festa de l'1 de juny.

Foto de la roda de premsa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.