Notes de premsa

Reus serà la seu del Mundial de futbol sala sub13

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 6/09/2019
Roda de premsa presentació mundial futbol sala sub13

Reus serà la seu del Mundial de futbol sala sub13, que se celebrarà del 28 d’octubre al 3 de novembre i tindrà com a escenari únic el Pavelló Olímpic Municipal. L'esdeveniment esportiu s'ha presentat aquest divendres, 6 de setembre  amb un acte que ha comptat amb la participació, de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d'ESports, Josep Cuerba; i Dani Vives, president de la Federació Catalana de Futbol Sala, organitzadora del campionat.

La federació ha escollit Reus i el Pavelló Olímpic per acollir un torneig que aplegarà les 12 millors seleccions del món d’aquesta categoria, entre els que hi haurà la selecció amfitriona, Catalunya, que a més serà una de les tres caps de sèrie en el sorteig que es farà dilluns vinent a la seu de la UFEC a Barcelona. Les altres dos caps de sèrie seran Argentina i Paraguai, mentre que en un segon nivell hi haurà Brasil, Colòmbia i Sud-àfrica, al bombo 3 hi figuraran Itàlia, Suïssa i França, i al 4, Austràlia, Anglaterra i Índia.

Aquests 12 seleccions es distribuiran en 3 grups de 4 equips cadascun, i es classificaran per a la segona fase els 2 primers de cada grup i els 2 millors tercers, per un total de 8 equips que seran els que disputaran els quarts de final. El torneig començarà el dilluns 28 d’octubre amb la cerimònia inaugural i la primera jornada de la fase de grups, que es completarà el dimarts 29 (jornada 2) i el dimecres 30 (jornada 3).

El dijous 31 hi haurà descans, i l’activitat es reprendrà divendres 1 de novembre amb els quarts de final, mentre que pel dissabte 2 estan previstes les semifinals i el diumenge 3 la final. Durant aquests tres dies també es disputaran els encreuaments amb les seleccions que vagin quedant apartades de la lluita pel títol i que han de determinar les posicions finals de tots els equips.

Roda de premsa presentació mundial futbol sala sub13

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.