Notes de premsa

Reus tindrà circ tot l'any amb la proposta Circ Llunar

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/03/2021
Presentació Circ Llunar

L'Institut Municipal Reus Cultura de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus ha presentat una nova proposta de programació que garantirà que la ciutat gaudeixi de programació continuada i estable de circ durant tot l'any. De la mà de Circ de les Mussaranyes, s'oferirà un espectacle de circ cada mes, a La Palma.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, explica que "des de Reus Cultura estem treballant per poder assegurar tot l’any de programació, més enllà del calendari de festes i festivals, que òbviament hi continuen sent i són molt importants per nosaltres. Volem que la ciutat visqui la cultura tot l’any i és per això que presentem aquesta nova proposta, que, a més, ens assegurarà no només cultura i no només programació tots els mesos de l’any, sinó també circ". Recasens afegeix que "aquesta era una voluntat de la regidoria i de l’Institut Municipal Reus Cultura perquè Reus és una ciutat de circ. Fa 25 anys vam començar el Trapezi que ens ofereix un posicionament clar com a ciutat de circ i també amb gran quantitat de programació durant us dies, i ara fem un pas mes amb una programació durant tot l'any".

El projecte presenta un espectacle mensual, lligat amb la lluna plena com a símbol d'un cicle temporal, coordinat pel Circ de les Mussaranyes i que es farà a La Palma, un espai que també permet tenir en compte les mesures sanitàries decretades arran de la COVID19. El projecte s'adreça a tota la ciutadania de Reus, pensant amb un públic familiar. Els objectius plantejats són:

  • Promoure espais de programació de circ de forma estable durant l’any
  • Oferir una programació diversa a la ciutadania, pensada per un públic familiar
  • Fomentar espectacles de circ de proximitat
  • Donar suport a companyies de proximitat afectades per la crisi COVID

La programació prevista és la següent:

- Dia 11 d'abril, a les 13:00 h: Companyia La Trenacirc

- Dia 2 de maig, a les 17:00 h: El circ del Jocs

- Dia 13 de juny, a les 19:00 h: Col·lectiu el Tinglado 

- Dia 11 de juliol, a les 19:00 h: Gran Grabini

- Dia 12 de setembre, a les 19:00 h: Struc 

- Dia 17 d'octubre, a les 17:00 h: Cris Oller 

- Dia 7 de novembre, a les 13:00 h: Spukniks Cia. 

- Dia 5 de desembre, a les 13:00 h: Boris Ribas Circ Los

Les entrades per als primers espectacles ja estan a la venda al següent enllaç https://www.eventbrite.es/e/entradas-circ-llunar-148607118893.

Presentació Circ Llunar
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.