Notes de premsa

Reus Transport amplia el servei de la Línia de l’Aeroport durant l’estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/07/2019
Autobus de Reus Transport

Reus Transport amplia el servei que uneix el centre de la ciutat amb l’Aeroport de Reus a partir d’aquest dilluns, 1 de juliol, i fins al 8 de setembre.  La Línia 50 compta amb dos autobusos durant l’estiu i això permet reduir a la meitat la freqüència actual: l’autobús passarà cada mitja hora, quan a l’hivern ho fa cada hora.

La L50 comença el servei a les 7:25 h a l’estació de tren i l’acaba pocs minuts després de la mitjanit a la plaça de la Llibertat. El bitllet senzill del trajecte a l’Aeroport té un import de 3 euros, tot i que s’hi pot accedir també amb qualsevol dels abonaments de Reus Transport.

La línia de l’Aeroport comença el seu recorregut a l’estació de trens, passa per la plaça de la Llibertat i a l’avinguda de Sant Jordi, continua el trajecte per les avingudes de Marià Fortuny i President Macià, a l’estació d’autobusos, agafa la carretera de Bellissens –amb parada prop de l’Hospital i el campus universitari– per anar a l’àrea del Tecnoparc. En el viatge de tornada fa el mateix recorregut.

Autobus de Reus Transport

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.