Notes de premsa

Reus Transport amplia el servei a partir de dilluns amb la posada en marxa de la L50

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 15/05/2020
Autobus de Reus Transport

La companyia municipal d'autobusos, Reus Transport, reprèn de manera gradual el servei de bus urbà, d'acord al desconfinament progressiu de la població. A partir del dilluns 18 de maig amplia el servei amb la posada en marxa la línia L50 amb horari ampliat d'estiu, de 7:00 a 23:00h. La L50 cobreix el recorregut entre el passeig de Mata, les rondes, el Tecnoparc i l'aeroport.

Les línies actives a partir de dilluns seran les L10, L20 i 21, L30 i 31, L33, L42 i L50. I es mantenen encara aturades com a mesura de prevenció les línies L11, L32, L40, L41 i L60.

Reus Transport manté les mesures preventives adoptades pel Comitè d’Emergències el 16 de març com la reducció de l'aforament dels autobusos municipals a un màxim de 30 persones, la reducció de les línies i les freqüències, la desinfecció a fons dels vehicles o que el pagament només es podia realitzar amb targeta multiviatge.

El servei urbà de bus torna a ser de pagament des del passat 27 d'abril. L'1 d'abril, en consonància amb l'acord de l'Autoritat del Transport del Camp de Tarragona, l’Ajuntament va acordar la gratuïtat del transport urbà de passatgers, una mesura de caràcter més social, que municipal Reus Transport va anar prorrogant, més enllà dels terminis fixats inicialment.

Autobus de Reus Transport
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.