Notes de premsa

Reus Transport prohibeix temporalment l'accés de patinets elèctrics al bus urbà

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 25/01/2023
Imatge de la prohibició temporal del patinets elèctrics als busos de Reus Transport
A partir de l'1 de febrer, i durant 6 mesos, Reus Transport prohibeix l'accés al transport públic urbà de patinets elèctrics. Aquesta restricció temporal es fa seguint la recomanació de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona, emesa el 12 de gener i amb el mateix criteri que les instruccions adoptades pel Departament de Territori, l'ATM de Barcelona, Rodalies i els Ferrocarrils.

Reus Transport adopta aquesta decisió per garantir la seguretat de tots els viatgers, mentre es realitza un estudi per part dels òrgans competents per determinar les condicions d'ús i l'accés amb seguretat dels vehicles de mobilitat personal als sistemes de transport públic. Segons l'ATM, mentre no es disposi d'aquest estudi es mantindrà la recomanació de prohibir-ne l'accés. De moment, és vigent fins al 31 de juliol i afecta als patinets elèctrics i/o altres vehicles de mobilitat personal com monocicles.

Aquesta restricció temporal arriba arran de l'explosió d'un patinet elèctric a l'interior d'un vagó dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, el novembre passat.

Imatge de la prohibició temporal del patinets elèctrics als busos de Reus Transport

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.