Notes de premsa

Reus Transport reforça el servei de les línies 10 i 20 els caps de setmana, partir del 10 de gener

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 4/01/2022
Nous autobusos de Reus Transport

La companyia municipal d’autobusos Reus Transport inicia el 2022 amb un reforç del servei de les línies 10 i 20 els caps de setmana. A partir del 10 de gener, els dissabtes hi haurà el mateix servei que de dilluns a divendres.

Els canvis són els següents:

L10, ampliació del servei els dissabtes tarda

  • Els dissabtes s’amplia la freqüència en horari de tarda (a partir de les 12:30h), que passa a ser de cada 20 minuts, quan fins ara era de 30 minuts. El servei es manté així amb els mateixos horaris i freqüències de dilluns a dissabte: comença a les 5:30h i finalitza a les 22:27h. En aquest cas, el servei s'amplia amb un vehicle més, de dos busos es passa a tres, el que permet reduir la freqüència.
  • Els diumenges, s’amplia servei, que passa de l’horari de 9:00h a 13:37h i de 16:00h a 19:37; al nou horari, que  comença a les 6:00h i finalitza a les 21:27h, amb una freqüència cada hora.

L20, ampliació del servei els dissabtes tarda

  • Els dissabtes s’amplia la freqüència en horari de tarda (a partir de les 14:00h) que passa a ser de cada 20 minuts. Es redueix a la meitat la freqüènica de pas, que fins ara era de 40 minuts. De dilluns a dissabte hi haurà el mateix horari i freqüències, amb un servei que comença a les 5:20 i finalitza a les 22:49.

L30, es modifica el servei de dissabtes i diumenges

  • Línia cementiri: Fins ara hi havia dos serveis a les 10:25h i 11:25h, i ara dos serveis 9:20 i 10:20.
  • La resta de serveis de la línia 30 i 33 modifiquen les hores que arriben els autobusos a les diferents barris i urbanitzacions, però mantenint aproximadament el nombre d'expedicions.
Nous autobusos de Reus Transport
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.