Notes de premsa

Reus Turisme presentarà el nou espai de la Capsa Gaudí als touroperadors europeus al certamen Buy Catalunya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 8/06/2006

El divendres, 9 de juny, en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona –CCIB- (Zona Fòrum), tindrà lloc el “Business Catalonia”, el workshop del Buy Catalunya. Aquest esdeveniment, que s’organitza per primera vegada, està concebut com una trobada professional entre els representants de la demanda dels diferents mercats emissors (operadors europeus) i els representants de l’oferta catalana, entre els quals, Reus serà present.

El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus participa a la trobada promocionant la seva oferta de turisme cultural basada en el patrimoni modernista de la ciutat, i presentarà també als touroperadors la Capsa Gaudí, com a nou espai on conèixer l’arquitectura de Gaudí i la formació del seu geni creatiu de forma interactiva i amb les últimes tecnologies. Aquesta acció de promoció és una de les primeres accions que es desenvolupen en el marc de la comercialització de la Capsa Gaudí.
El Buy Catalunya ha estat plantejat per Turisme de Catalunya com un esdeveniment únic i exclusiu, on les millors ofertes turístiques catalanes es reuneixen amb els millors operadors europeus. Es tracta d’una jornada per mostrar i comercialitzar diferents productes turístics, en el que participen un total de 186 empreses i organismes dedicats a la promoció turística.
Els operadors estrangers participants se seleccionen curosament i són convidats per Turisme de Catalunya -a través dels seus Centres de Promoció Turística a França, Regne Unit/Irlanda, Alemanya, Itàlia, Països Nòrdics, Benelux i Països de l’Est- per tal de maximitzar el valor, la professionalitat i el resultat del workshop.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.