Notes de premsa

S’ajorna l’asfaltat del passeig Sunyer fins al 4 de maig, per la pluja

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 29/04/2004

reballs d’asfaltat d’un tram del passeig Sunyer, entre la plaça de les Oques i l’avinguda de Prat de la Riba, previst per avui dijous, 29 d’abril, es posposen fins al dimarts, 4 de maig, per la pluja.

Com ja es va anunciar, els treballs d’asfaltat faran necessari desviar els vehicles i anul·lar una de les sortides del pàrquing, l’orientada a l’estació de RENFE.
Els vehicles que circulin des de la plaça de les Oques en direcció al Passeig Mata, seran desviats pel mateix passeig Sunyer, on s’habilitarà el carril descendent en sentit contrari.
El vehicles que es dirigeixin a la plaça de les Oques en sentit descendent, seran desviats a la plaça de Joan Rebull per l’avinguda dels Jocs Olímpics, i pel carrer Espronceda fins a l’avinguda del Doctor Vilaseca i la plaça de les Oques.
Per facilitar la circulació dels vehicles particulars i del transport públic, no es podrà aparcar a tot el circuit de desviaments el dia 29 d’abril, de 6:00 h a 22:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.