Notes de premsa

Salut i Ciutadania dobla l’oferta de casals d’estiu per a la primera infància aquest mes d’agost

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/08/2022
Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera

La Regidoria de Salut i Ciutadania, a través del SOAF Mas Pintat i en col·laboració amb el Programa Temps x cures que compta amb el suport de la conselleria d’Igualtat i Feminismes, han doblat aquest estiu l’oferta de casals d’estiu per a la primera infància durant el mes d’agost. Aquesta ampliació permet facilitar un servei per a conciliar la vida laboral i familiar a aquelles famílies que ho necessitin, tenint en compte que l’oferta de cures i lleure per aquesta franja d’edat durant el mes d’agost és limitada.

L'oferta d'enguany consisteix en un casal a l’EBM l’Olivera i un altre a l’EBM la Ginesta. En total, 80 places per a les quatre setmanes d’agost, de l’1 al 26, que ja s’han emplenat pràcticament. Aquesta oferta cobreix les edats dels infants des de les 16 setmanes de vida i fins als 3 anys i els seus germans grans de fins a 6 anys. Els anys anteriors, el casal d’agost per a infants de 16 setmanes a 3 anys, més els germans de fins a 5 anys, es venia realitzant a les instal·lacions de l’EBM Marfull.

El servei que s’ofereix de 9h a 13h és totalment gratuït, amb acollida des de les 8 i menjador de 13h a 15h, per a les famílies que ho requereixin.

Els equips estan formats per tècnics d’educació infantil i monitors, liderats per un director i una directora, tots amb una contrastada experiència i habilitat en la cura dels infants d’aquestes franges d’edat.

El tema d’aquest any, sobre el qual s’ha elaborat la programació, és “Un estiu màgic”. Com és habitual, tot i els nervis del primer dia, tant per part d’alguns infants com dels pares i mares, la primera setmana de casal s’ha desenvolupat amb normalitat i els infants han pogut gaudir de manualitats, tallers de psicomotricitat, jocs d’aigua, i moltes activitats més.

 

 

 

Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera
Visita casal primera infància EBM l'Olivera

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.