Notes de premsa

Segon dia de projeccions del III FEC Reus 04

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 3/03/2004

nuen les projeccions de pel·lícules del III Festival Europeu de Curtmetratges Reus 2004.

Demà dia dijous 4 serà el segon dia de concurs, amb la projecció dels següents curtmetratges:
"LE DÉCHAUSSÉ"
Direcció: Laurence Attali
País: França

"CHEAP RATE GRAVITY"
Direcció: Bill Scott
País: Gran Bretanya

"HISTOIRE NATURELLE"
Direcció: Laurent Perreau
País: França

"FINAL", guanyador del Premi Especial del Públic del Festival de Cambrils
Direcció: José Luis Montesinos
País: Espanya

“LE MANIAN"
Direcció: Fréderic Jolfre
País: França

"SALOMÉ"
Direcció: Lucia Sánchez
País: França

Com en edicions anteriors, el públic assistent a les projeccions podrà votar el seu film preferit. Aquestes votacions serviran per decidir el Premi Especial del Públic al millor curtmetratge.
Demà dia 4, a partir de les 19:00 h, també es faran les sessions especials d’animació francesa contemporània, amb la projecció de "Contes moderns".

Festival de nit
Dj. Ernest (Reus)
Pub Suau. 24:30 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.