Notes de premsa

Segona edició de la jornada de «Formació Professional i mercat de treball», del Mas Carandell

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

ats del món de la formació, empreses i agents socioeconòmics de l’àmbit local es trobaran el dijous 1 de desembre a les 8:45h en la jornada que organitza Mas Carandell al Tecnoparc sobre «Formació professional i el mercat de treball: noves perspectives de futur per a la millora de l’ocupabilitat i la competitivitat empresarial», que tindrà com a eixos centrals la innovació i la internacionaliztació.

L’acte serà inaugurat per M. Dolors Sardà, regidora delegada de l’Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística i presidenta de l’IMFE Mas Carandell, Baptista Capell i Solsona, director dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el regidor d’Empresa i Ocupació i vicepresident primer de la Fundació IMFE Mas Carandell, Pepe Jofré.

Els principals objectius són conèixer les actuals oportunitats professionals i de competitivitat empresarial, especialment en relació a la innovació i la internacionalització; fomentar la creació d’empreses i l’ocupació de qualitat a Reus i el Camp de Tarragona; i impulsar el treball en xarxa entre el teixit productiu, les entitats educatives i els agents socioecònomics per afavorir el desenvolupament territorial.

La primera part de la jornada comptarà amb la ponència marc de Joan Majó, enginyer industrial i exministre d’Indústria, que oferirà a les persones assistents una exposició sobre el paper de la innovació en l’actual conjuntura econòmica. A continuació es donarà pas a una taula d’experiències sobre suport i ajuts a l’emprenedoria i a les organitzacions en internacionalització mitjançant fórmules com fires, cooperatives o busssiness angels, i que també servirà per explicar les diferents línies de finançament i recursos existents en temes d’internacionalització.

A la segona part del matí s’organitzarà una segona taula, que tindrà per finalitat exposar pràctiques sobre innovació i creativitat d’empreses experimentades en la implementació de processos, en I+D i en cercles de qualitat.

Aquesta actuació forma part del Cicle de jornades de formació i ocupació a Reus i el Camp de Tarragona, que organitzen conjuntament l’Institut i la Fundació IMFE Mas Carandell, amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.