Notes de premsa

S’esfondra el balcó d’un edifici del carrer de Pi i Margall sense causar ferits

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Imatge de l'edifici del número 16 del carrer de Pi i Margall, on ha caigut el balcó.

lcó del tercer pis del número 16 del carrer de Pi i Margall s’ha esfondrat aquest matí a les 11:15 h, i ha afectat a una part del balcó del segon, del que també se n’ha desprès una part. L’incident no ha causat ferits, però ha danyat dos cotxes que hi havia aparcats al carrer.

L’arquitecte municipal, juntament amb la Guàrdia Urbana i els Bombers de la Generalitat, s’han traslladat fins al lloc dels fets. L’arquitecte ha comprovat que l’estat de l’armadura del balcó estava en molt mal estat, i que la resta de balcons del mateix número 16 del carrer de Pi i Margall, així com els del número 14 presentaven un estat precari.

Per aquest motiu, i com a prevenció, la Guàrdia Urbana ha col·locat tanques perquè no es pugui passar per la zona del carrer que està a sota dels balcons, exceptuant la zona d’accés als habitatges.
L’Ajuntament enviarà cartes a tots els veïns afectats perquè no utilitzin els balcons mentre no es millori la seva estructura.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la regidora adjunta de Seguretat i primera Tinenta d’alcalde, Alícia Alegret, el regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Miquel Domingo, i el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, s’han traslladat fins al lloc dels fets per conèixer de primera mà la magnitud de l’accident.

Imatge de l'edifici del número 16 del carrer de Pi i Margall, on ha caigut el balcó.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.