Notes de premsa

Sessió informativa sobre les modificacions de la Llei d'estrangeria

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/09/2003

ntre d'Informació i Assessorament a Immigrants (CIAI) organitza una sessió informativa sobre les últimes modificacions de la Llei d'Estrangeria avui dimarts, 30 de setembre, de les 19:30 h a les 21:00 h, a la Sala Polivalent de La Palma de Reus.

El Centre d'Informació i Assessorament a Immigrants és un servei municipal i comarcal que ofereix suport als estrangers. Les persones que s'hi adrecen troben assessorament i orientació en matèria de legislació d'estrangeria (permís de treball i/o de residència, reagrupació familiar, visat, etc); el CIAI facilita informació per a la recerca de feina i accés al treball, orienta els estrangers en l'aspecte formatiu (tallers laborals) i ofereix un servei d'intermediació laboral i d'assessorament a empreses.
El CIAI funciona en virtut del conveni de col.laboració entre Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp, Creu Roja i CITE-CCOO, signat el gener de 2002.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.