Notes de premsa

Setmana del Comerç "Tot queda a casa"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 20/03/2019
Foto de família
Imatge de la roda de premsa

Del 25 al 31 de març de 2019, se celebrarà la tercera edició del “Tot Queda a Casa” dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM. El “Tot Queda a Casa” és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

A l’edició d’aquest any s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector.

En un conjunt, aquestes iniciatives, pretenen ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees.

Destacar les novetats principals que presenta d’edició d’enguany: la primera d’elles, la incorporació d’una tercera ciutat, Valls a través de la seva entitat dinamitzadora de comerç, Comerç de Valls, que s’uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta junt amb Reus i Tarragona, les tres, ciutats amb un ampli potencial comercial i que posen en valor la bona predisposició per a fomentar i fortificar la potencialitat del territori.

Una de les altres novetats és el format d’aquesta edició del “Tot Queda a Casa”, una setmana formulada i dirigida en gran part als professionals del sector del comerç i serveis, i també, i aquesta seria la tercera novetat, al sector de la restauració.

Des de les tres ciutats es portaran a terme un cicle de conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d'actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector: la llei d’APEU’s, la reforma horària, l’ús de les noves tecnologies i les xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients tan el comerç com en la restauració, la motivació, la felicitat o la generació d’idees son algunes de les temàtiques que es tractaran.

L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15€ la sessió.

Les inscripcions son a través de formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: El Tomb de Reus, La Via T de Tarragona i Comerç de Valls.

Programa d’activitats:

REUS

(lloc: Centre Cultural Castell del Cambrer (Plaça del Castell, 4)

Entrada gratuïta, inclou aperitiu abans de cada acte

Abans de la primera ponència el dilluns 25 de març a les 10:30h a Reus, tindrà lloc l’acte de presentació que donarà el tret de sortida a les jornades i que anirà a càrrec la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i el vicepresident d’El Tomb de Reus, Joan Anton Montaña.

Dilluns, 25 de març de 2019

• de 10:30 a 13:00 h “Professionalització al sector de la restauració”, a càrrec de Jordi Jardí, director de l’Escola d’Hostaleria + Cas d'Èxit: Ferran Cerro

• de 13:30 a 16:00 h “Els BID’s, la llei de APEU’s i el futur” a càrrec de Montserrat Caelles, regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus; Teresa Pallarès, diputada al Parlament de Catalunya, i Jacint Pallejà, ex-president d’El Tomb de Reus.

Dimarts, 26 de març de 2019

• de 10:00 a 12:00 h “Nous Perfils gastronòmics”, a càrrec de Rosa Baró, dietista-nutricionista.

• de 13:30 a 16:00 h “Soc Feliç̧ amb Tu. Compartir la felicitat amb els nostres clients”, a càrrec de Bibiana Villa, coach empresarial.

Dimecres, 27 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Reforma Horària” a càrrec de Alexis Serra, director de l’Oficina de la Reforma Horària.

Dijous, 28 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Èxit a les Xarxes Socials”, a càrrec de Marina Cabero, blogger i instagramer.

Divendres, 29 de març de 2019

• de 13:30 a 16:00 h “Centres comercials urbans VS centres comercials externs ”, a càrrec de Modest Guinjoan, economista.

• A les 16:00 h cloenda, a càrrec de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer i la presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner.

TARRAGONA

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Dilluns, 25 de març de 2019

• de 14:00 a 16:00 h - "Com treure-li suc a les Xarxes Socials: Facebook, Instagram i Instashop",  a càrrec de Jan Bardolet de Sixformedia. Lloc: Espai Turisme (C/Major, 37)

Dimecres, 27 de març de 2019

• de 14:00 a 16:00 h - "Vull conèixer-te millor. El Client com a focus d'atenció per a la generació d'idees", a càrrec de Bibiana Villa, coach Empresarial. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

Dijous, 28 de març de 2019

• de 14:00 a 16:00 h - "L' Art de fer que els teus potencials clients et trobin!", a càrrec de Maria Ardit i Anna Frixach de Quimeras. Lloc: Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17)

VALLS

Entrada gratuïta per associats de les entitats, 15€ per a públic en general, inclou aperitiu abans de cada acte

Dijous, 28 de març de 2019

• de 14:00 a 16:00 h “Com trasmetre les nostres idees de forma impactant”, a càrrec d’Enric Bastardas, comunicador, il.lusionador i provocador, consultor i formador Màster en PNL, Intel·ligència emocional. Lloc: Valls Genera (Carretera del Pla, 37 A)

Divendres, 29 de març de 2019

• de 20:30 a 22:00 h “Bones pràctiques al comerç̧ per a la inclusió, la resiliència i la sostenibilitat”, a càrrec de Lluis Frago, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona. Lloc: Convent del Carme (Plaça del Carme, 3)

Cloenda de la setmana
Diumenge 31 de 12 a 15h tindrà lloc l’acte de cloenda de la setmana del comerç amb un vermut als Jardins de la Casa Rull de Reus obert a tots els assistents, membres de les entitats i amics. L’acte serà amenitzat amb el Dj. Edu Cano i col·labora Vermuts Miró.

Enllaç al formulari d’inscripció: https://goo.gl/forms/Lp5UoYDAT3EvVR802

Foto de família
Imatge de la roda de premsa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.