Notes de premsa

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació IMFE Mas Carandell i l’APEMTA

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

gidor d’Empresa i Ocupació i vicepresident de la Fundació IMFE Mas Carandell, Pepe Jofré, i el representant de l’Associació Provincial d’Empresaris del Metall de Tarragona (APEMTA), Enric Roda, signen un conveni de col·laboració per fomentar la formació continuada entre els associats de l’entitat.

En concret, la Fundació Mas Carandell es compromet a dissenyar, planificar i implementar una detecció de necessitats formatives entre les empreses associades a APEMTA, i posteriorment a programar i organitzar un pla de formació a mida de les necessitats detectades. La Fundació també assessorarà i gestionarà les accions formatives professionalitzadores.

La col·laboració també preveu que la Fundació IMFE Mas Carandell ofereixi als associats d’APEMTA la diagnosi i assessorament d’empreses, amb una avaluació del potencial de l’equip humà i del sistema de valors i cultura empresarials; i també la possibilitat d’enviar alumnes en pràctiques a les empreses associades.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.