Notes de premsa

Signatura d'un conveni amb Rotary Reus per col·laborar en el projecte de Recuperació i distribució d’aliments frescos

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 9/10/2012

La regidora de l’àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, i el president de Rotary Reus, Josep Vera, han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament del projecte de recuperació i distribució d’aliments frescos per a persones sense recursos.

En concret, Rotary Reus aporta al programa un total de 2.000 euros per aquest programa, que a banda de distribuir aliments frescos a persones sense recursos, també donarà feina a persones amb discapacita i, a més, reduirà de forma significativa la generació de residus de les grans superfícies.

Procés de recollida i distribución del projecte
El programa el gestiona l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus i es fa amb la implicació de supermercats, d’entitats socials i ciutadanes i de diverses administracions públiques.

El procés s’inicia als supermercats, qui ofereixen els aliments frescos que ja no es poden posar a la venda. El Taller Baix Camp, que dóna feina a persones amb discapacitat, fa la tria d’aquest aliments. Les entitats socials de la ciutat que formen part de la Xarxa de distribució d’aliments, liderada per la Fundació Banc dels Aliments, distribueixen aquests aliments entre les persones sense recursos.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.