Notes de premsa

S'obre el termini per presentar pel·lícules pel Memorimage 2024

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/06/2024
Imatge d'arxiu del Memorimage

El Memorimage Festival Internacional de Cinema de Reus, centrat en l’exhibició de produccions audiovisuals que utilitzen imatges d’arxiu, ha obert aquest dimarts, 11 de juny, la convocatòria per presentar les pel·lícules que formaran part de la XIX edició, que se celebrarà del 6 al 9 de novembre de 2024 al Teatre Bartrina de Reus.

La convocatòria romandrà oberta fins el dilluns 8 de juliol i permet presentar-se a les dues seccions competitives que conformen la programació del Memorimage 2024: La Secció Oficial i la Secció MemoriReus.

  • Secció Oficial: llargmetratges de més de 40’ (posteriors al 1 de gener de 2023) que utilitzen imatges d’arxiu i que siguin destacats dins el panorama nacional i internacional.
  • Secció MemoriReus: obres audiovisuals amb imatges d’arxiu que hagin estat produïdes i/o la seva temàtica es centri en la demarcació de Tarragona.

Totes les pel·lícules a competició han de contenir, obligatòriament, imatges audiovisuals d’arxiu (imatges en moviment, fotografies estàtiques i/o arxius d’àudio). Entenem per imatges d’arxiu aquelles que, independentment de la seva antiguitat, reflecteixin situacions, llocs, fets, persones, etc. que a l’actualitat ja no puguin ser filmades de nou. Imatges enregistrades, en el seu origen, sense l’objectiu de ser utilitzades en la pel·lícula o programa de televisió en concret.

Les pel·lícules programades no han d’haver estat estrenades (comercialment ni emeses per televisió) a l’Estat espanyol i, preferentment, no han d’haver estat projectades abans a cap festival de l’Estat.

Imatge d'arxiu del Memorimage

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.