Notes de premsa

S’obre la inscripció per a la Caminada Popular de Tardor del 13 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

oper diumenge 13 de novembre es portarà a terme la Caminada Popular de Tardor. Aquesta activitat, promoguda per l’àrea de la regidoria d’Esports i organitzada per Reus Esport i Lleure, començarà a les 10:30 h des de les piscines municipals del Parc dels Capellans de Reus, i es desenvoluparà per camins de la zona oest de la ciutat durant 9 km.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el dia 11 de novembre, de manera presencial al Pavelló Olímpic Municipal, als diversos centres cívics i a la botiga d’esports Armobal de Reus, o bé a la plana web www.tretzesports.es.

Les caminades populars s’organitzen una vegada al trimestre, i són un punt de trobada de totes aquelles persones que fan de l’exercici una activitat física regular per millorar la seva salut.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.