Notes de premsa

Subvencions del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona a l’Ajuntament de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/07/2019
Logo Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament de Reus, dins del Pla d’Acció Municipal, per l’anualitat 2018 un canvi de destinació de la subvenció de 44.132,98 euros, que tenia concedida per l’actuació «Urbanització de dues fases del Carrer Miami». L'import es destinarà a la «Urbanització zona verda del cr Miami (2 fases)». Així mateix, per l’anualitat 2019, ha concedit subvencions per un import total de 116.870,00 euros, segons els següent detall:

Dins del Programa d’inversions: Per l’actuació «Urbanització zona verda del cr Miami (2 fases)», un import de 107.129,94 euros del quals 44.132,98 euros corresponen al canvi d’actuació del PAM 2018 i 62.996,96 euros del PAM 2019. I dins del Programa de despeses corrents, un import total de 53.873,04 euros.

 

 

 

 

Logo Diputació de Tarragona

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.