Notes de premsa

Subvencions per a les activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/11/2022
Casa Rull

L'Institut Municipal Reus Cultura ha aprovat i publicat la convocatòria de subvencions per al foment d'activitats culturals, tradicionals i festives a la ciutat de Reus per a l'any 2022. La convocatòria es pot consultar a la seu electrònica de la web de l'Ajuntament, al següent enllaç: https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/50218, conté tota la informació, requisits i formulari de la sol·licitud.

El termini per presentar els projectes finalitza el 16 de desembre d'aquest 2022. 

Per fer consultes prèvies a la presentació de la sol·licitud es pot trucar al 977 010 650 o enviar un correu electrònic a [email protected]

La finalitat d’aquestes subvencions és:

  • Millorar la cohesió social de la ciutat. Promoure l’associacionisme cultural, tradicional i festiu que potencia els serveis d’interès general.
  • Fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació cultural, tradicional i festiva.
  • Afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat en l’àmbit cultural, tradicional i festiu.
  • Possibilitar el creixement quantitatiu i/o qualitatiu de l’àmbit de la cultura de la ciutat.

Podran ser destinataris d’aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que compleixin els requisits següents que s’esfecifiquen a les bases.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que "les entitats culturals de Reus representen un valor indiscutible en la realitat lúdica, tradicional, cultural i festiva que ens acompanya durant tot l'any i, des de l'administració i a través d'aquesta convocatòria, posem una injecció econòmica a aquells projectes que ho necessiten per tal que, tant si provenen de les mateixes entitats com si ens arriben de persones particulars, puguin fer encara més gran la cultura a la nostra ciutat".

Les subvencions s’atorgaran pels projectes i activitats que s’hagin portat o es portin a terme des del dia 1 de desembre de 2021 al 15 de desembre de 2022.

La mera presentació d’una sol·licitud de subvenció implica el coneixement i acceptació de les bases que la regulen.

Les sol·licituds s’han de presentaran per mitjans electrònics a través de la seu electrònica municipal https://serveis.reus.cat.

 

Casa Rull
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Casa Rull 6156.1 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.