Notes de premsa

Surten a la venda les localitats per a la nova programació del Teatre Fortuny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 18/01/2021
El primer concert anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus inicia aquest dilluns 18 de gener la venda de localitats dels espectacles pogramats en la programació pròpia i que corresponen al primer i al segon trimestre de 2021.

Les localitats podran adquirir-se a la taquilla del teatre en horari de dilluns a divendres d’11:00 h a 13:00 h i de 18:00 h a 20:00 h o bé al web www.teatrefortuny.cat

Teatre, música, òpera, dansa i espectacles familiars per a totes les edats, estan presents aquesta temporada al Fortuny.

Amb motiu de la situació de pandèmia del COVID-19, el Consorci seguirà en tot moment les directrius sanitàries del PROCICAT que siguin d’aplicació, per la qual cosa es podran adquirir 4 estrades per espectacle i per compra. Seguint els protocols  per la prevenció de contagis, s’ha reduït al 50% l’aforament, amb separació d’una butaca entre grups de compra. Des de la regidoria de Cultura i Política Lingüística i des de la pròpia direcció de l'equipament escènic reusenc es vol insistir en què la cultura és segura i que es tenen en compte totes les mesures de prevenció i de seguretat per a la salut de les persones, tant les que formen part del públic com també els tècnics i els artistes. 

La programació
Les diferents propostes escèniques que arribaran a Reus el pròxim semestre són les següents:

  • Teatre. En la nova programació s'hi troben 7 espectacles de teatre. Espectacles d'humor com "El pare de la núvia... i potser del nuvi!"; de reflexió, com "Una història real" i "Pedro Páramo", i altres amb un llenguatge i posada en escena atrevides com "Sopar amb batalla", "Be god is", "Monroe-Lamar" i "El mètode Gronholm". 
  • Música. Hi haurà 5 concerts al llarg de tot el semestre, amb l'Orquestra del Lieu, el mediàtic Marcel Gorgori i Ara Malikian, i també, amb la Suu i els Búhos, un ventall musical que vol arribar també a diferents estils de públic i de franges d'edat diverses. 
  • Òpera. "Tosca" i "Aida" seran les dues òperes programades durant el semestre, a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell.
  • Dansa. Per un costat se celebrarà el Dia Internacional de la dansa, amb un ventall ampli d'activitats, on intervindran convidats que parlaran de dansa, del mític ballarí universal Rudolf Nureyev, tallers i classes. I, per cloure aquesta celebració, s'ha programat l'espectacle "Amazonas", de la companyia Andanzas. 
  •  Familiars. La nova temporada aposta també pels espectacles familiars, amb tres propostes diferents: "En patufet", "Cantajuego" i "Xiula".

Cicle Grans Mestres
El nou trimestre de programació comptarà també amb el projecte Cicle Grans Mestres, dirigit per Francesc Cerro Ferran. Aquest és un projecte propi del Teatre Fortuny que aporta un grau d'excel·lència afegit en el camp de la producció pròpia i que genera un reconeixement tant a nivell artístic, com de crítica i d'acceptació per part del públic. Al llarg de l'any es programaran 8 propostes diferents, una mes que els altres anys, ja que s'amplia amb una nova proposta que es durà a terme el mes de desembre.

 

El primer concert anirà a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.