Notes de premsa

Surten les botigues al carrer per tancar les rebaixes d'hivern

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/03/2021
Cartell de les Botigues al Carrer Hivern 2021

La temporada de rebaixes d'hivern tanca aquesta setmana amb la campanya comercial "Les botigues al carrer". Impulsada pel Tomb de Reus, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i el suport de l'Agència Reus Promoció i la Cambra de Comerç de Reus, aquest any és una campanya marcada per les mesures sanitàries decretades arran de la pandèmia i és que les botigues es veuen directament afectades per les restriccions que les obliguen a obrir només de dilluns a divendres. 

Malgrat tot, els comerços volen mantenir aquesta iniciativa, inclosa també al Reus Compra Responsable, que es realitza cada any al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu i que en aquesta edició es farà del 2 al 5 de març. 

Amb aquesta campanya els establiments treuen al carrer els seus productes i ofereixen importants descomptes. Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d'influència de Reus, en aquest cas, de la comarca del Baix Camp, ja que el confinament comarcal no permet als visitants d'altres zones que es puguin desplaçar. 

La campanya "Les botigues al carrer" coincideix enguany amb "Reus per tu", una nova campanya impulsada per la regidoria Reus Promoció de l'Ajuntament de Reus per donar suport i promocionar el comerç i els serveis, la restauració i l'hostaleria i també la visita als espais turístics i culturals de la ciutat, com el Gaudí Centre i l'Estació Enològica. Aquesta és una campanya que té com a objectiu donar visibilitat i suport a aquests sectors afectats molt directament per les mesures de restricció aoptades a causa de la pandèmia de la COVID19.

En el marc de la campanya hi ha un eslògan concret, que és «Estem per tu», que és el lema triat per donar visibilitat al sector del comerç i els serveis de la ciutat, i vol emfatitzar la llarga experiència d’un sector amb una llarga tradició a la ciutat, una oferta de qualitat consolidada i una atenció propera i especialitzada. 

Cartell de les Botigues al Carrer Hivern 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.